Toont alle 14 resultaten

TOON FILTERS

Dames sjaals

Met de juiste dames sjaal maak je een outfit helemaal af. Dit geldt voor elk seizoen. We hebben sjaals voor dames in verschillende materialen, zowel dik als dun. Gebreide wollen sjaals voor de koude dagen en zijden sjaals voor de dagen waarop het zonnetje schijnt, of om je outfit af te stylen. Sjaaltjes mogen eigenlijk niet ontbreken aan jou persoonlijke collectie. Naast de juiste look heeft de sjaal ook een belangrijke functie, het warm houden in de winter en het beschermen tegen zonnebrand in de zomer. Zoals sieraden is de dames sjaal niet weg te denken op fashion gebied. Wij hebben juist betaalbare sjaals in onze collectie zodat je wat vaker kunt wisselen met kleurtjes en printjes.

Sjaals in verschillende prints en kleuren.

Onze nieuwste sjaals zijn er in mooie warme kleuren, met oa ruitmotief of in tijgerprint. Maar we hebben uiteraard ook effen sjaals in leuke en trendy kleuren. Bij elke outfit een bijpassende sjaal die je outfit compleet maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn de sjaals op verschillende manieren te dragen. Er zijn verschillende knooptechnieken zodat je een speels effect krijgt. De dunnere varianten kun je mooi combineren met een blouse of v hals truitje. En de dikkere wollen varianten staan super hip bij bv je bikerjack. Koud hoef je het wat ons betreft in ieder geval niet te hebben!

Natuurlijk is het ook altijd leuk om een sjaal cadeau te geven of te ontvangen. Als het een cadeau is pakken wij dit mooi voor u in. Dit hoeft u dan alleen even aan te geven bij uw bestelling.

Sluiten ✕

Kleur

Maat