Welkom bij onze nagelstyliste in het Ginneken in Breda! Bij ons vind je een ontspannen en professionele omgeving waar je kunt genieten van hoogwaardige nageldiensten. Of het nu gaat om het stylen van je natuurlijke nagels, het aanbrengen van kunstnagels of het verzorgen van je handen. Wij willen dat elke klant de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die ze verdienen. Onze nagelstyliste gebruikt alleen hoogwaardige producten en werken met precisie om ervoor te zorgen dat elke nagelbehandeling perfect wordt uitgevoerd. Of je nu op zoek bent naar een duurzame gellak of Biab versteviging, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Wij geloven in het leveren van uitstekende service en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Onze nagelstyliste gebruikt alleen hoogwaardige producten en volgen de nieuwste trends en in de nagelindustrie. Of je nu op zoek bent naar een duurzame gellak of Biab versteviging, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Wat is Biab?

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’ en doet zijn naam eer aan. Deze gel in een flesje is dikker dan gellak, maar dunner dan gelnagels. Het geeft een extra versteviging aan de nagels en tegelijkertijd geeft het een natuurlijke uitstraling. Biab is een sterk produkt dat de natuurlijke nagel mooi laat groeien. Over de Biab kan ieder gewenst kleurtje gelakt worden.

Waarom Biab?

Wij zijn groot fan van een Biab behandeling voor de natuurlijke nagel. Dit is omdat het een zacht, rubberachtig product is, in plaats van keihard (zoals acryl), is buigzamer, waardoor het minder schade aanricht aan je eigen nagels. Biab blijft zo 3 á 4 weken mooi op de nagels, dan is het tijd om de nagels weer op te laten vullen met een nieuwe laag Biab en gelakt in de gewenste kleur.

Wat is Gellak?

Gellak is een nagellak waar een gel aan is toegevoegd waardoor deze beter blijft zitten in vergelijking met traditionele nagellak. Gellak blijft ongeveer 2 a 3 weken goed zitten. We hebben een zeer ruime keuze aan kleurtjes en zullen ieder seizoen de nieuwste kleurtjes in huis hebben. Heb je iets te vieren of heb je een speciale gelegenheid dan is een gellak een mooie optie voor mooie verzorgde nagels.

Bent je enthousiast geworden en wil jij ook mooie verzorgde nagels, of meer informatie of een afspraak inplannen ? dat kan..

Je kunt ons telefonisch bereiken op 076-2066010
of Whatssapp ons direct via onderstaande knop

By Floor nagelstyliste Whatsapp