Sieraden Breda

Sieraden winkel Breda By Floor

Onze sieraden winkel in Breda is gelegen in het allerleukste stukje van Breda, nl in het Ginneken. Een dorpje binnen Breda zuid.

Door de vele gezellige “zelfstandige” winkeltjes, terrasjes en restaurants is het Ginneken een echte HOTSPOT van Breda. Door de perfecte locatie ben je overal dichtbij, een mooie boswandeling of een fietstocht langs het Markdal, daarna een terrasje pakken bij een van de gezelligste cafés en shoppen op het pleintje maakt je dag compleet. Jaarlijks is er in de zomer een 5 daagse braderie wat ieder jaar weer voor een spectakel zorgt. De Brabantse nachten zijn lang….zullen we maar zeggen. Wat ook nog een aangename bijkomstigheid is dat je om de hoek
GRATIS kunt parkeren op het “Schoolakkerplein”.

Gezellige en Huiselijke sfeer in onze sieraden winkel

Ben je op zoek naar persoonlijk advies, een gezellig praatje en een ongedwongen sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij streven er naar om de klant zich zo op zijn gemak mogelijk te laten voelen tijdens het afstruinen naar de leukste sieraden. Alles kan en mag en vragen staat vrij. De winkel hebben wij zo ingericht zodat je heerlijk kunt struinen tussen onze zwart stalen kledingrekken en in onze zwarte kast staan de oorbellen en andere gouden of zilveren sieraden te schitteren. Aan onze stamtafel staan heerlijke stoelen zodat je even kunt bijkomen van al dat leuks. Op tafel kun je neuzen tussen alle andere toffe sieraden die op bustes en standaards worden geshowt. Op tafel kan ook THE OUTFIT OF THE DAY worden gepresenteerd, een complete kleding set met de bijpassende dames accessoires. Aantrekken en klaar 😉 Wij denken met je mee. Online shoppen kan natuurlijk ook op onze site ByFloor.nl zo kun je thuis een deel van onze sieraden collectie nog eens op je gemakje nalopen. Maar zeg eerlijk……in een winkel rondlopen en de sfeer proeven, de ambiance voelen, de juiste feeling bij een artikel hebben is ook erg fijn toch? Je bent ALTIJD welkom in onze dames sieraden winkel in Breda.Neem een kijkje op onze sieraden pagina om een indruk te krijgen van welke kettinkjes, armbandjes, oorbellen etc. wij allemaal voor je hebben. onze collectie sieraden Staat niet in zijn geheel in onze online winkel en word wekelijks aangevuld met nieuwe items..

De sieraden winkel in Breda
leuke sieraden in Breda

Betaalbare sieraden in onze winkel

Wij dames kunnen maar niet genoeg sieraden hebben toch? 😉 Daarom hebben wij gekozen om onze sieraden lijn betaalbaar te houden. We willen tenslotte ieder seizoen wel met de laatste trends mee doen. Daarom is het zo leuk om te kunnen combineren, mixen en te matchen. En wat ook heel leuk is dat een trendy sieraad cadeau kan geven voor een betaalbare prijs. Wat er speelt op mode gebied van tieners op school houden wij sterk in de gaten. Wij gaan mee met de laatste trends. Denk aan schelpen sieraden, Goudkleurige sieraden, kralen armbanden… te veel om op te noemen. Wat nu helemaal trending is zijn meerdere oorgaatjes met allerlei verschillende soorten oorbelletjes er in. Dan is het juist handig dat je voor weinig geld een mooi gevuld oor kunt creëren. En wat dacht je van de kettinkjes in verschillende lengtes bij elkaar dragen, een super hip mode trent.

Onze openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10.00 tot 17.30uur

Woensdag: 10.00 tot 17.30uur

Donderdag: 10.00 tot 17.30uur

Vrijdag: 10.00 tot 17.30uur

Zaterdag: 10.00 tot 17.00uur

Zondag: Gesloten

Ginnekenweg 358 4835 NM Breda 076-5640073