Enig resultaat

TOON FILTERS

Onze dames portemonnee's must haves.

Een dames portemonnee is een accessoire die uiteraard niet kan ontbreken in je damestas. Een portemonnee moet aansluiten bij je persoonlijke smaak en stijl. En uiteraard zien we deze graag goed gevuld met shopping money! In onze portemonnee's of ook wel portefeuille genaamd kan je alles moeiteloos opbergen; pasjes, foto's en uiteraard papier en muntgeld.

Geef je geld in style uit!

Via ByFLOOR.nl vind je onze stylische dames portemonnee's. We hebben ze met vrolijke kleurtjes en prints maar ook in effen kleuren. Kijk ook eens naar onze tassen om misschien die perfecte match met je portemonnee te maken. Er zijn zelfs portefeuilles waar je je mobiele telefoon ook ik kan bewaren, een soort van clutch alles compact bij elkaar. Vind je een portemonnee te groot dan zijn er ook kleine etui's speciaal alleen voor pasjes, of terwijl een pasjeshouder. Deze steek je makkelijk in je broekzak en je hebt alles bij je. Ook leuk om iemand cadeau te geven met kerst bijvoorbeeld of een verjaardag.

Shop je dames portefeuille via ByFLOOR.nl

Shop vanaf je luie stoel op onze webshop en vind de leukste portemonnee's voor dames. Onze site is veilig en gemakkelijk te bekijken en wanneer je voor 16u bestel wordt het pakketje nog dezelfde dag verzonden. Wil je het artikel als cadeautje geven, laat ons dit weten bij je bestelling en we pakken het feestelijk voor je in. Toch nog vragen bel 076-5640073 

Sluiten ✕

Kleur