Enig resultaat

TOON FILTERS

De Etui.

Een dagje strand is altijd leuk en gezellig om te doen maar waar laat je al je spullen? ByFLOOR heeft de oplossing voor u; de etui! Stop er je zonnebrand, sleutels, telefoon, zonnebril of andere items in. Erg handig voor in je strandtas. Zo hoef je niet te zoeken waar je alles gelaten hebt en tevens blijft alles zand vrij. Maar ook erg makkelijk als je even een strandtent op zoekt, hoef je alleen je etui mee te nemen en je hebt alles bij de hand! Ook handig is het voor je make up in de etui te doen. Of een tabled etui, zo blijft hij veilig voor krassen. Of als de bekende pennenetui, handig al je schrijfgerei bij elkaar.

 

Etui in verschillende printjes.

Om er ook dan hip bij te zitten hebben we de etui’s in de vrolijkste kleurtjes en met de leukste prints bij elkaar gezocht. Zowel in doorschijnend materiaal als niet doorschijnend voor als je liever niet hebt dat mensen zien wat je bij je draagt. We hebben overal aan gedacht!
Zo zijn ze ook voorzien van een handige polskoord zodat je de etui makkelijk en veilig vast kunt houden. Ook handig als reisetui, alles bij de hand.

Sluiten ✕

Kleur

Maat