Braderie Ginneken 2024

Braderie Ginnekenweg 2024

Beste klanten van By Floor,

Helaas moeten wij u mededelen dat de braderie Ginneken 2024 dit jaar niet zal plaatsvinden. Wij hebben vanuit de Organisatie te gehoren gekregen dat de jaarlijkse braderie in het Ginneken die gepland stond van 15 t/m 18 augustus 2024 te Breda vanwege onvoorziene omstandigheden, logistieken en organisatorische problemen helaas niet doorgaat.

Wij als lokale winkellier zijn vastbesloten om aan de editie Braderie Ginneken 2025 wederom deel te nemen aan deze geweldige braderie .

Wij begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn, aangezien de braderie altijd een geweldige gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en te genieten van lokale winkels en activiteiten. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Ondanks het uitvallen van de braderie kijken wij ernaar uit om u te blijven verwelkomen in onze winkel By Floor aan de Ginnekenweg 358. Onze collecties alsmede onze nagelstyliste blijven beschikbaar, wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van prachtige damesmode, sieraden en natuurlijk voor mooie verzorgde nagels.

 

Met vriendelijke groet,

Team By Floor

Dit bericht is gepost in Events. Bookmark de link.
Sluiten ✕

Categorie

Kleur

Maat

Korting