Toont alle 3 resultaten

TOON FILTERS

Dames schoudertas

Je kunt ze maar niet genoeg hebben, de schoudertas. Wij vrouwen hebben voor iedere gelegenheid wel een schoudertas is de kast hangen. Of het nou gaat om een klein schoudertasje of een ruime schoudertas, we hebben ze in onze ruime dames tassen collectie. De meest voorkomend model tas is de schoudertas. Dit model tas kun je iedere dag dragen, met een lang tassen hengsel kun je ze ook cross body dragen. Bij sommige schoudertassen kun je de tassen hengsel zo inkorten zodat je deze als buideltasje / heuptasje  kunt dragen. Handig voor op bijvoorbeeld een festival. 

Schoudertasjes collectie 

Wij hebben leuke zomer schoudertasjes in onze collectie. Denk aan een rieten zomertas en bijvoorbeeld een stoffen schoudertas die multifunctioneel is voor bijvoorbeeld boodschappen of als gymtas. Leuke studs of franjes aan je tas geven een trendy uiterlijk. Het is altijd handig als je je schouderband kunt verstellen in jouw favoriete maat. Zo is het comfortabel om je schoudertas op een prettige manier te dragen. Door voor een basic model tas te kiezen kun je hem voor iedere gelegenheid aanpassen met een losse tassen hengsel. Zo heb je altijd een trendy tas bij je.

Damestas online bestellen

Wil je een dames schoudertas online bestellen dan helpen wij je graag. Wij hebben bij onze tassen omschrijvingen de maten en materiaal vermeld, zodat je kan inschatten wat de grootte van de tas is. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel 076-5640073.

Sluiten ✕

Kleur

Maat