Enig resultaat

TOON FILTERS

Tassenhengsels

De trend van nu zijn de tassen hengsels. Eindeloos combineren kun je met deze trendy tassenhengels. Je schoudertas krijgt gelijk een boost. Een hip en trendy look creëer je met een gekke combinatie. Door de vele verschillende prints heb je een origineel item om je schouder. Bij de meeste schoudertassen heb je een makkelijk afneembare schouderband, deze kun je makkelijk verwisselen met een hippe schouderband. Zo kun je je oude schoudertas die je eigenlijk beu bent weer oppimpen. En blaas je je oude tas met 1 stap een nieuw leven in. De schouderbanden zijn in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een gekleurde tassen hengsel met een hartjes print of een regenboog tassen hengsel. Leuke printjes op je schouderband kunnen je tas ook iets persoonlijker maken. 

Een tashengsel is een musthave

Als je de laatste trends volgt zie de verschillende tassen met een hip tashengsel als statement om je outfit af te stylen. En in ieder seizoen zie je ze wel terug komen in de kleuren van het seizoen. Als je de tas overdag hebt gebruikt om te shoppen met vriendinnen en heb je savonds een feestje, dan hoef je alleen de band te wisselen en je hebt gelijk een andere stijl. Hoe makkelijk en leuk wil je het hebben? Door de komst van de losse tassenhengsel kun je je oude of misschien wel saaie tas weer als nieuw en hip beschouwen.

Shop de trendy tassenhengels bij ByFloor

Wil je meedoen aan deze laatste trend en zoek je een tassenhengel? Neem dan eens een kijkje in onze webshop waar we verschillende hengsels aanbieden. De hengels zijn stevig en van goede kwaliteit, dus je tas hangt er veilig bij. Heb je nog vragen over onze hengsels schroom dan niet en vraag het ons via onderstaande chat functie. Zie je de hengsels liever in het echt? Dan heten we je van harte welkom in onze winkel in Breda.

Sluiten ✕

Kleur

Maat