Zilveren sieraden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zilveren dames sieraden

Op onze webshop kun je makkelijk en veilig zilveren sieraden online kopen. We hebben een mooie ruime collectie aan zilveren sieraden voor je samen gesteld. Denk aan zilveren oorbellen, zilveren ketting en zilveren armbanden. Door een combinatie te maken van gouden sieraden en zilveren sieraden krijg je een tof effect. Alles kun je mix & matchen. Zilveren ketting met bedel eraan is echt van nu, in verschillende lengtes bij elkaar combineren geeft een speels effect. Een zilveren slavenarmband, ook wel bangles genoemd, is ook een erg mooi sieraad om te combineren. 

 

Zilveren sieraden schoonmaken

Onze zilveren sieraden kun je makkelijk schoonmaken. De sieraden in onze sieraden winkel zijn veelal gemaakt van roestvrij staal / stainless steel met een zilver coating en zullen daardoor niet verkleuren. Het beste kun je ze schoonmaken met een vochtige doek met een milde zeep en altijd met een droge doek na poetsen. Zorg ervoor dat je de zilveren sieraden af doet tijdens douchen, zwemmen, schoonmaken en slapen. Wees ook voorzichtig met parfum opspuiten want alcohol kan het sieraad beschadigen.

 

Zilveren oorbellen, zilveren ketting en/of zilveren armbanden als cadeau geven?

Ben je op zoek naar een perfect cadeau, dan is een zilveren sieraad het ideale kleine pakketje wat je kunt geven. Welke vrouw vind het nu niet leuk om een zilveren ketting of oorbellen te krijgen. Door het ruime aanbod aan sieraden kun je vast het perfecte item vinden. Denk aan een mooie slavenarmband met een passende tekst erop. Of die zilveren oorbellen met een hartje als bedel. Heb je hulp nodig om het juiste sieraad te vinden dan helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op via 076-5640073.