Kettingen

Pagina
€ 17,50
Kralen Ketting Maan / Groen Goud New
€ 17,50
€ 17,50
€ 17,50
€ 17,50
€ 17,50
€ 17,50
€ 12,50
€ 17,50
Pagina

De perfecte dames ketting vinden?

Via onze webshop ByFLOOR.nl moet het vast lukken om de perfecte dames ketting te vinden. We hebben ze namelijk in allerlei soorten, maten en lengtes. En of je ze nu in een goudkleur of zilverkleur wilt, we hebben voor iedere outfit wel een bijpassend sieraad.  Door verschillende ketingen te combineren wordt het een waar feestje om je hals. Kralen ketting, schakel ketting, goudkleurige ketting of een ketting met hanger. Alles kan en mag bij elkaar gecombineerd worden. 

Ketting met bedel

Wat nu helemaal trendy is, zijn de ketingen met bedel. Er zijn veel verschillende bedeltjes. Denk aan een munt, een dieren bedel zoals een luipaard of een hartje met tekst. We hebben de kettingen in enkel vorm maar ook drie lagen, zo heb je gelijk de look van heel veel kettinkjes. Door de bedeltjes of vintage looking muntjes krijg je een heel spannend effect. Ook zijn er dames ketingen met blokjes, hartjes en kraaltjes dus je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel bij ByFLOOR.nl.

Kettingen als verjaardagscadeau. 

Wil je iemand blij maken met een leuk en persoonlijk cadeau dan vindt je bij ons vast wel iets naar je zin. Mede omdat je eindeloos kunt kiezen uit onze uitgebreide sieraden collectie en kunt combineren met onze oorbellen en armbandjes. Het is altijd leuk om een sieraad cadeau te doen en zeker om te krijgen. Wij zullen het super leuk voor je inpakken.

Ketting online kopen

Als je hulp nodig hebt om een ketting online te kopen online dan helpen wij je graag. Je kunt ons van dinsdag t/m zaterdag bellen op nummer 076-5649678 of een chat starten via de live chat. Een van onze fashionistas zullen je vriendelijk te woord staan en je helpen bij je beslissing. Ben je in de buurt van Breda of Etten Leur loop dan eens gezellig binnen bij een van onze winkels.