Enkelbandje

Enkelbandje Schelp / Zilver
€ 7,50
Enkelbandje Muntjes / Goud
€ 9,95
Enkelbandje Kraaltje / Rood
€ 9,95
Enkelbandje Schelp / Goud
€ 7,50
Enkelbandje Muntjes / Zilver
€ 9,95
Enkelbandje Kraaltje / Blauw
€ 9,95

Trendy enkelbandjes

Shop onze uitgebreide trendy enkelbandjes via onze webshop ByFLOOR.nl. Tijdens de zomer is deze accessoire een lust voor het oog want hoe mooi staat deze voetsieraad op een gebruinde huid. Of wil je je nog wat bleke huid oppimpen kies dan een wat fellere uitvoering. Meerdere enkelbandjes bij elkaar zorgt voor een nog luxere uitstraling! Draag ze onder je slippertjes of sneakers zodat je er op een festival of op het strand ook shining uitziet!

Onze enkelbandjes.

Zijn er in zilver en goudkleurig maar ook enkelbandjes met kraaltjes en schelpjes, deze zijn allemaal volgens de laatste trend die wij op de voet volgen. Zodat ook je voet er ook volgens de laatste beenmode uitziet. De meeste zijn gemaakt van roestvrijstaal (stainless steel) zodat je ze in principe altijd aan kan houden en ze zelfs onder de douche niet verkleuren. 

Trendy enkelbandjes als musthave om je enkel.

Onze enkelbandjes zijn ook goed te combineren met onze kettingen en armbandjes, we hebben bv een uitgebreide sieradenlijn met schelpjes. Deze enkelbandjes staan super bij onze badpakken, zodat je jezelf net iets meer aangekleed voelt. Ook als je bv naar een festival gaat kun je de enkelbandjes perfect combineren met onze rokjes of korte broekjes. Op zoek naar nog meer sieraden, bekijk dan onze sieradenlijn via onze webshop; ByFLOOR.nl.