Armbanden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dames armbandjes.  

Dames armbandjes hebben we in allerlei soorten, maten en materialen; gouden armbandjes, zilveren armbandjes en ook met kraaltjes, bedels en geheel volgens de laatste trend; armbandjes met schelpjes, slaven armbandjes en surf armbandjes. De meeste zijn gemaakt van stainless steel (roestvast staal) dus blijven mooi en kunnen zelfs onder de douche gedragen worden want deze zijn bestand tegen vlekken en corrosie, zijn 100% allergievrij en geven niet af op de huid. 

Allerlei soorten armbanden

Wil je een aantal armbanden met elkaar combineren dan hebben wij daar ook volop mogelijkheden in! Bijvoorbeeld een paar Slaven armbandjes, ook wel bangles genaamd bij elkaar. Wij bij BYFloor hebben ze in het goud en zilver. Met een mooie tekst, figuurtjes of met kleurtjes erin verwerkt. De laatste trend; surfarmbandjes zijn er in felle neonkleuren. Ook leuk om deze verschillende gekleurde armbandjes bij elkaar te dragen. Of geef de armbandjes cadeau aan je beste vriendin of moeder. Hoe mooi is het om er een betekenis aan te geven!

Maak de leukste armbanden combi's!

Onze armbanden zijn ook goed te combineren met onze bijpassende kettingen en/of oorbellen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben de leukste items in onze sieraden winkel speciaal voor jou. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in Breda. Heb je vragen zie de chat functie hieronder, of mail ons. Je kunt ons ook op de voet volgen via Facebook of Instagram.