sieraden winkel Etten-Leur

Onze sieraden winkel Etten-Leur

By Floor Sieraden winkel Etten Leur

Onze sieraden winkel in Etten Leur is gevestigd in het stukje "Leur" Dat sinds 1968 aan "Etten" is vastgegroeid. Dus van oudsher 2 dorpen, maar nu inmiddels uitgegroeid tot een grote gemeente met veel nieuwbouw wijken en jonge gezinnen. Onze sieraden winkel is gevestigd aan het water van de haven van Etten Leur. Een heerlijk stukje natuur met karakteristieke molens en gebouwen. Zo is naast onze dames winkel "Het Turfschip" gebouwd dat te danken is aan Adrean van Bergen, waar ook het winkelcentrum zijn naam aan te danken heeft wat op een steenworp afstand van onze winkel ligt. Op "het van Bergenplein"is voorzien van alle dagelijkse boodschappen gemakken, een supermarkt, een bakker, een boekenwinkel, een drogist, een fietsenwinkel....te veel om op te noemen. Je kunt GRATIS parkeren op het terrein van het Turfschip dit is echt pal naast onze winkel. Met mooi weer kun je ook nog een terrasje pakken langs het water. We maken er gelijk een gezellige dag van ;)

Gezellige gemoedelijke sfeer in onze dameswinkel

Wij streven er naar om een ongedwongen en prettige sfeer in onze winkel te creëren. Wij zullen je altijd eerlijk persoonlijk advies geven en een gezellig praatje met je maken. De winkel hebben wij verdeeld in een 2 delen en dat is de dameskleding, accessoires en sieraden kant en een kinderkleding kant. Je zult geen hinder van elkaar ondervinden omdat wij dit juist gescheiden hebben. Tijdens het winkelen kun je rond snuffelen tussen de kledingrekken en tussen alle leuke sieraden rekjes. We laten je heerlijk gang gaan en heb je vragen dan beantwoorden wij deze graag. Wij denken graag met je mee. Door de compactheid is er op een relatief kleine ruimte veel te zien, Wij maken onze presentaties zo compleet mogelijk zodat je in 1 oogopslag de sfeer kunt proeven en het kant en klaar voor ligt. Je kunt natuurlijk ook online op onze sieraden shop kijken naar bijvoorbeeld gouden kettinkjes, zilveren oorbellen of leuke armbandjes. Zo kun je op je gemak onze sieraden collectie nog eens nalopen. Maar om lekker rond te lopen in onze sieradenwinkel in Etten Leur geeft je toch net dat beetje extra om de sfeer en feeling te proeven Je bent altijd welkom bij ons in de winkel!!! 

Betaalbare Trendy  sieraden

Als je echt de laatste trends volgt op sieraden gebied dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trendy sieraden. Doordat wij vaak de collectie aanvullen willen wij vooral betaalbare sieraden in onze collectie opnemen. Zo kunnen jullie ook genieten van de laatste trend en hoef je niet iedere keer een hele grote uitgave te doen en dan blijft het leuk om weer een echte eyecatcher aan te schaffen ;) Wij volgen alle socialmedia kanalen en zien wat de sterren dragen aan sieraden en houden de hypes bij. Sieraden maken je outfit helaal af. Onze sieraden zijn perfect te combineren met onze damescollectie. Denk aan die mooie gouden armband bij een chic pak of die schelpen oorbellen bij je strandoutfit. Of die leuke gouden en zilveren oorbelletjes op een rij in je oor al feestend op een festival.  

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09.30 tot 17.30uur

Woensdag: 09.30 tot 17.30uur

Donderdag: 09.30 tot 17.30uur

Vrijdag: 09.30 tot 17.30uur

Zaterdag: 10.00 tot 17.00uur

Zondag: Gesloten

 

Domineesgang 14b

4871 KA Etten Leur

076-5021803