Topjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dames topjes.

Met een dames topje of ook wel hemdje genaamd kun je eindeloos combineren en variëren. Ze zijn er in verschillende modellen, maten en stofjes. De topjes zijn bij ons in een effen kleur, met een printje en/of kantje te verkrijgen. Materialen gemaakt van zijde, katoen, viscose en zelfs gehaakt. Onze mouwloze tops zijn een genot om te dragen! We hebben ze met de zogenaamde spaghettibandjes maar ook met bredere bandjes zodat de BH bandjes niet zichtbaar zullen zijn. 

Kanten top.

Die dames top die niet mag ontbreken in je kledingkast is een kanten top. Helemaal hip en trendy is kant. Dit kan casual of classy gedragen worden. Super onder een blazer, V-hals trui of gewoon om enkel zo te dragen. De verschillende kleuren en materialen kunnen eindeloos gecombineerd worden en we proberen altijd zo in te kopen dat je verschillende setjes kunt creëren. Dus bijpassende rokjes in dezelfde print zodat je optisch gezien lengte creëer of juist kleine details die terug te zien zijn in onze onderstuks.

Shop je topjes online!

Vanuit je luie stoel onze collectie afstruinen naar dames tops is voor ons vrouwen toch een heerlijke bezigheid!? Via ByFLOOR.nl kun je allerlei combi's vinden. Kom je er niet aan uit, dan staan onze fashionistas in onze winkel klaar om je te helpen! We zijn te vinden in Breda en je bent van harte welkom! Je kunt ons eventueel ook mailen of bellen met; 076-2066010 mocht je vragen hebben. Of volg ons via Instagram zodat je op de hoogte blijft van onze nieuwe collectie en/of aanbiedingen.