Broek Kort

€ 29,95
Kort Overslag Broekje Khaki Kort Overslag Broekje Khaki Sale 30%
Normale prijs € 39,95 € 27,97
€ 35,95

Korte dames broek.

Op zoek naar een korte dames broek? Deze zomer zijn ze niet uit het straatbeeld weg te denken! Dames shorts in allerlei printjes, stofjes, modellen en maten van xs t/m xl. Leuk kort broekje met een gymp of bikerlaarsje voor als je naar een feest of festival gaat. Of slippers wanneer je bijv. lekker naar het strand gaat en dan bijvoorbeeld een enkelbandje met schelpjes (wat dit seizoen super trendy is) erbij combineert! Je kunt bij ons uit een bohemian style tot een klassiekere style kiezen. We volgen de laatste trends op de voet en spelen daar direct op in.

Leukste combi 's met je short.

De leukste combi 's zijn bv een effen top op je korte broek met print of een kek shirtje op je effen korte broek. Alle combi's zijn mogelijk en voor allerlei gelegenheden; of je nu naar het strand, een festival gaat of gewoon lekker voor thuis en in de tuin. Kies voor een feller kleurtje als je benen nog wat bleekjes zijn en bijvoorbeeld wat lichtere tinten wanneer ze zongebruind zijn. En styl het eventueel af met onze zilver of goudkleurige sieraden. We hebben bij ByFLOOR.nl voor elk wat wils.

Shop je short on line!

Wij hebben alle korte broeken voor je op een rij gezet. Vanuit je luie stoel kun je onze collectie met alle gemak van dien bekijken op onze webshop; ByFLOOR.nl  Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Breda. Waar we met je meedenken om een zo'n leuk mogelijke combi te vinden. Ook zijn we te volgen via Instagram en te bereiken via onderstaande chat functie.