Verzending

Er zijn 4 verschillende verzendmethodes binnen Nederland.

Brievenbuspost
Als je een klein product besteld wat door de brievenbus past kun je kiezen voor “brievenbuspost”. Als je voor deze optie kiest, zal PostNL je pakket  door de brievenbus afleveren. Let wel, bij deze optie krijg je geen track & trace code. Dus het pakket is niet te volgen of te traceren. Het kan zijn dat je pakket wat later geleverd wordt dan een PostNL pakket. Let op! bij het zoek raken van een pakket via deze verzendmethode kunnen wij als verkoper niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies. Risico is voor de klant.

Brievenbuspost met track & trace
Als je voor deze optie kiest dan wordt je pakket op dezelfde manier verzonden als brievenbus post, maar je ontvangt nu wel een track & trace code. Hiermee is je pakket te volgen tot het moment dat hij door je brievenbus valt.

PostNL pakket
Als je voor deze optie kiest zal je pakket door een bezorger van PostNL afgeleverd worden. Je krijgt hierbij een track & trace code zodat jij je pakket kan volgen tot het moment van levering.

Ophalen in Filiaal Breda
Als je voor deze optie kiest dan betaal je geen verzendkosten. Je rekent je bestelling af op deze site en kiest voor de optie “Ophalen in filiaal” Breda. Je kruist jouw voorkeur aan in welke winkel jij het op wilt halen. Wij zullen er voor zorgen dat je bestelling z.s.m in jouw gewenste filiaal klaar ligt. We zullen je bellen als het gearriveerd is.

Binnen Nederland hanteren wij de volgende verzendkosten:

  • Brievenbuspost  € 1,95
  • Brievenbuspost met track & trace € 3,95
  • PostNL Pakket € 5,95

Al onze post zal aangeboden worden door PostNL.

Buiten Nederland gelden er andere verzendkosten. Door verschillende locaties kunnen er andere kosten gerekend worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of stuur ons een chat via de site.

Al onze artikelen leveren wij uit voorraad, zowel vanuit de winkel als ons magazijn. Als u op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word uw bestelling dezelfde dag verzonden).

Mochten er uitzonderingen zijn, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen per e-mail of telefoon.

Wens jij je bestelling op te halen in onze winkel dan is dat geen probleem. Je betaald hiervoor geen verzendkosten.

Heb je je bestelling geplaatst en betaald? Dan kun je je bestelling nadat je de bevestiging hebt ontvangen tussen onderstaande openingstijden ophalen.

Ophaaladres:

By FLOOR
Ginnekenweg 358
4835 NM  Breda
076-5640073

Dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00uur en 17.30uur
Zaterdag tussen 10.00uur en 17.00uur