Strandtas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zoek je een leuke strandtas?

Omdat het warme of mooie dagen worden om naar het strand of zwembad te gaan? Dan ben je bij ByFloor aan het juiste adres; we hebben rieten strandtassen en tassen van canvas. De canvastassen hebben we o.a met een leuke flamingo print en onze rieten tassen zijn er in een basic kleur met bijvoorbeeld het woord BEACH erop. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in leuke trendy kleuren. Dus meerdere mogelijkheden bij ByFloor.

Trendy en practische strandtassen!

De meeste tassen zijn voorzien van een stoffen voering, en van een rits zodat het zand blijft waar het hoort en de tas zoveel mogelijk zandvrij blijft. En uiteraard zodat je de tas goed kunt afsluiten vanwege veiligheidsredenen. Ook hebben de meeste een extra zakje voor bijvoorbeeld je smartphone of portemonnee. En daarnaast blijft er volop ruimte over voor de handdoek en zwemkleding.

Check out onze strandtassen!

Laat de zomer maar beginnen en neem snel een kijkje op onze webshop en vind de strandtas die het beste bij je look en levensstijl past! Of wanneer je een leuk cadeau zoekt is een strandtas ook een heel leuk idee, en als wij deze gelijk moeten inpakken voor je kun je dit bij bijzonderheden aangeven en dan zorgen wij voor een feestelijke verpakking. Bij eventuele vragen zijn wij te bereiken via de onderstaande chat funktie.