Riem

Smalle riem met vacht structuur in zebra print.
€ 14,95
Smalle zwart/grijze riem met vachtstuctuur.
€ 14,95
€ 21,50
Zwarte tailleriem voorzien van een zilverkleurige gesp en sterretjes.
€ 21,50

Dames riem

Een dames riem is een accessoire die tegenwoordig een belangrijke functie heeft. Oorspronkelijk werden riemen vooral gebruikt om de broek op de plaats te houden. Tegenwoordig zijn deze items ook belangrijke accessoires geworden om je outfit compleet maakt. Een riem kan een echte eyechatcher zijn! Bij ByFLOOR.nl hebben we deze nieuwste fashion items in diverse soorten en maten. Zelfs voor de smalste tailles, we hebben ze van maat 75 tm 95 in onze collectie.

Combineer je riem

Je kan onze riemen van ByFLOOR goed combineren met een nette pantalon maar ook met een jeans. Een basic outfit kan je omtoveren in een modieuze look. Draag een opvallende riem qua gesp of kleur op je effen outfit en maak het zo wat spannender. Een riem met een zilverkleurige gesp valt meer op en uiteraard ook een met een grote gesp.
Een bredere riem om je blazer of trui is ook helemaal van deze tijd.
En een jurkje of een jumpsuit omwikkeld met een brede riem heeft het voordeel dat de vrouwelijke vormen meer uitkomen. Er zijn genoeg manieren om je riemen te verwerken in je outfit.

Riemen de laatste mode trend

Onze riemen zijn gericht op de laatste modetrends.
Wat voor riem u ook zoekt, bij ons vindt u altijd de riem naar uw wens.
In onze webshop vindt u een overzicht van alle riemen in ons assortiment. Diverse kleuren, materialen en lengtes behoren tot ons assortiment. Shop lekker vanuit huis en bekijk ons assortiment via onze webshop, onze artikelen zijn op een duidelijke manier te zien en op veilige manier te bestellen. Kom je er niet aan uit? Chat met ons via de live chat en wij zullen je graag helpen.