Mondkapjes

€ 4,95

Mondkapjes

Het mondkapje hoort nu tot het nieuwe normaal. Ter bescherming van jezelf en andere. Je draagt een mondkapje waarbij je in ruimtes geen 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden, zoals in het openbaar vervoer en vliegtuig. Als je een mondkapje draagt zorg je er voor dat je een ander niet kunt besmetten indien jij een drager bent van het Covid19 virus. Je draagt een mondkapje over je neus en mond. Wat ook heel belangrijk is dat men vaak zijn handen wast tijdens de dag. Zo beperken we ook de verspreiding van het virus. Door onze 100% katoenen mondkapjes te dragen wordt er ook rekening gehouden met het milieu. Je gooit deze niet weg maar doet ze in de wasmachine voor hergebruik. Stay safe.

Fashion mondmasker

Het is misschien even wennen om een mondmasker te dragen en dat het normaal wordt in je dagelijks leven. Wat is er dan leuker om dan te kiezen om een fashionable mondmaskers te dragen. Met leuke printjes zoals de panterprint mondkapjes en sterren mondkapjes. Leuk een matchend mondkapje bij je outfit. 

Draag een mondkapje

Als je één van onze katoenen mondkapjes draagt filtert hij de uitgeademde lucht. Dit is bedoeld om andere niet te kunnen besmetten. Echter kan deze niet voorkomen dat jezelf besmet raakt. Deze "niet medische" mondkapjes filteren niet de lucht die jezelf inademt. Mondmaskers die wel de ingeademde lucht filteren verkopen wij niet. Deze zijn alleen voor de zorg bedoeld. Let wel op dat een mondkapje om de 4 uur dient vervangen te worden door een schone. Je kunt onze mondkapjes uitwassen op 90 graden of in een geschikte pan even koken.  Een mondkapje online bestelling werk erg eenvoudig op onze site. Je kunt evt ook een mondmasker kopen in onze winkel in Breda. Heb je nog vragen chat met ons via deze site of app ons op nummer: 076-2066010. Belangrijk om te weten is: Dat wij stoffen mondkapjes zien als een hygieneproduct en kunnen niet retour gezonden worden.