Badkleding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De nieuwste badpakken mode

De nieuwste badpakken deze zomer zien er kleurrijk uit en zijn voorzien van strepen of printjes, zoals bv onze badpakken met slangen print. Maar we hebben ook badpakken met fleurig gekleurde strepen, strepen in de lengte want we willen liever niet breder lijken dan dat we zijn toch!? Dus zin om te gaan zwemmen maar echt een nieuw badpak nodig, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hopelijk zit er een tussen die naar je wens is. Onze trendy zomerse badmode stopt niet bij een badpak, we hebben ook aan zomerse accessoires gedacht, zoals bijv enkelbandjes, strandtassen en slippers!

 

Maak je leukste strandmode combi's 

Draag je badpak met een afgewassen jeans eronder en een losse blouse erover, gympen of slippers erbij en je ziet er helemaal fashionable uit. Of draag een van onze zomerse jurkjes over je trendy badpak wanneer je naar het strand gaat. Of wanneer je naar een festival gaat en het is warm genoeg is, draag je badpak dan op een short. Ben je zo klaar en is ook nog eens enorm trendy! Kies daar een mooie strandtas uit onze webshop bij en je dag kan helemaal niet meer stuk! ;)

 

Ontdek onze trendy badkleding online 

Bij ByFLOOR.nl vindt je de leukste badkleding, van gestreepte badpakken tot trendy bikini s. Maar we hebben ook strandtassen, zonnebril koordjes, voetsieraden en nog veel meer zodat je er zomers bij kunt lopen en optimaal van een stranddag kan genieten. Heb je nog vragen dan zijn wij via onderstaande chat functie te bereiken of uiteraard ook telefonisch op 076-2066010. Beide tijdens onze openingstijden.