Badkleding

Gestreept badpak met soft cups
€ 22,50
Grijs / wit badpak in slangen print met soft cups
€ 22,50

De nieuwste badpakken mode

De nieuwste badpakken deze zomer zien er kleurrijk uit en zijn voorzien van strepen of printjes, zoals bv onze badpakken met slangenprint. Maar we hebben ook badpakken met fleurig gekleurde strepen, strepen in de lengte want we willen liever niet breder lijken dan dat we zijn toch!? Dus zin om te gaan zwemmen maar echt een nieuw badpak nodig, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hopelijk zit er een tussen die naar je wens is.

 

Maak je leukste combi's 

Draag je badpak met een afgewassen jeans eronder en een losse blouse erover, gympen of slippers erbij en je ziet er helemaal fashionable uit. Of draag een van onze zomerse jurkjes over je trendy badpak wanneer je naar het strand gaat. Of wanneer je naar een festival gaat en het is warm genoeg is, draag je badpak dan op een short. Ben je zo klaar en is ook nog eens enorm trendy!

 

Ontdek onze badpakken online 

Bij ByFLOOR.nl maak je de leukste combinaties , van badpakken tot strandtassen en van shorts tot jurkjes en de meest trendy sieraden. Heb je nog vragen dan zijn wij via onderstaande chatfunktie te bereiken of uiteraard ook telefonisch op 076-5640073. Beide tijdens onze openingstijden.