TOON FILTERS
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Schelpjes armbandjes

Een echte zomer trend zijn de armbandjes van schelpjes. Denk aan de zon, zee en strand. Dat je daar heerlijk in het zonnetje zit met je armcandy zoals de schelpjes sieraden. Schelpjes armbandjes heb je in verschillende soorten en maten. In onze sieraden collectie hebben we de elastische armbandjes met gekleurde bedeltjes en schelpjes en de aanrijg koordjes met schelpjes. Het leuke van sieraden met schelpen is dat je ze leuk kan combineren met bijvoorbeeld kralen armbandjes. Door te mixen en te matchen krijg je een vrolijk effect. Schelpen zijn een natuurlijk product dus hebben ieder hun eigen karakter. Uiteraard zijn er ook imitatie schelpen armbandjes en sieraden. 

Schelpen sieraden

Schelpen sieraden geven je een vrolijke look. Je krijgt gelijk een zomers gevoel. Je kunt schelpen sieraden overal dragen bij iedere gelegenheid. Leuk in combinatie met andere leuke gekleurde armbandjes of gouden armbandjes. Ook leuk is een schelpen ketting die ook wel als choker gedragen kan worden. Een echte beach look. En de schelpen oorbellen en schelpen enkelbandjes geven je de zomerse trendy look.

Schelpjes armbandje online bestellen

Wil je je schelpen armbandje online bestellen dan kan bij ons. Wij hebben de leukste armbandjes voor je geselecteerd. Zoals je bij de omschrijving kunt lezen staan de afmetingen erbij zodat je een indicatie kunt krijgen hoe dit trendy armbandje om je pols zal staan. Heb je toch nog vragen of wil je meer weten? Je kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer 076-5640073. Wij helpen je graag verder. 

Sluiten ✕