TOON FILTERS
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kralen armbandjes

Wij hebben vele leuke kralen armbandjes in onze collectie. Door de verschillende soorten kraaltjes en kleurtjes krijg je een heel leuk effect als je ze combineert met elkaar. Een kralen armband kun je altijd en overal bij dragen, bij iedere gelegenheid staat een -of zomers gekleurd kralenarmbandje -of een chic zwart met gouden kralen armband mooi. Wat erg praktisch is is een armband van elastiek. Die zijn makkelijk aan te doen en heb je snel gecombineerd bij je kleding set als je smorgens haast hebt ;) 

Armbandjes combineren

Door juist allerlei armbandjes te combineren met elkaar heb je iedere dag een andere look. Door gouden sieraden met gekleurde sieraden en zilveren sieraden te combineren heb je iedere dag weer een frisse eyecatcher. Naast kralen armbanden hebben wij ook slaven armbanden, schelpjes armbanden en surf armbanden in onze collectie.

Kralen en kraaltjes

Grote kralen of kleine kraaltjes, je hebt ze in allerlei. De combinatie van verschillende kraal groottes om je pols heeft een trendy uiterlijk. Hoe meer kralen armbandjes bij elkaar hoe beter. More is More zullen we maar zeggen ;) Ook leuk zijn de platte kralen armbanden. Deze vallen mooi om je pols. Je hebt ook de surf armband, dit zijn plakjes van kralen die met heel veel naast elkaar een armband vormen en ook super flexibel zijn door de elastische band. De felle kleuren van deze surf armbandjes krijg je gelijk een zomers gevoel. 

Kralen armbandje online kopen

Je kunt op onze site verschillende kralen armbandjes en surf armbanden veilig en snel bestellen. Je kunt ze eventueel ook bij ons in de winkel in Breda komen passen en bekijken. Wij helpen je graag. En kom je er niet aan uit vraag het ons. 

Sluiten ✕